Terug

Volg Vandaag Inside

'Tadic moet gewoon even stil zijn en gaan zitten'

'Tadic moet gewoon even stil zijn en gaan zitten'

5 okt 2022, 10:28

Theo Janssen heeft na de grote nederlaag van Ajax tegen Napoli (1-6) uitgehaald naar captain Dusan Tadic. De oud-Ajacied ergert zich aan het gedrag van de Serviër. Ook vindt Janssen het spel van Tadic erg tegenvallen, zo vertelt hij bij RTL7.

"Tadic moet gewoon even stil zijn en gaan zitten", begint Janssen, die merkt dat er door het wisselbeleid van trainer Alfred Schreuder "een bepaalde irritatie heerst" bij de Amsterdammers. "Omdat altijd dezelfde spelers gewisseld worden en anderen niet wekelijks presteren en toch blijven staan", aldus Janssen, die daarmee vooral op de aanvoerder van Ajax doelt.

"Tadic raakt toch geen pepernoot meer? We laten hem dan maar gewoon staan, want hij is aanvoerder, maar wat ik vervelend vind: hij is de hele tijd bezig met spelers. Wijzen, schreeuwen, alsjeblieft. Ga even wat logische dingen doen met de bal aan je voet. Ik denk dat hij het meeste balverlies heeft gehad van alle spelers vandaag", concludeert Janssen.

De Serviër pakte in het duel tegen Napoli ook nog eens twee gele kaarten en is dus geschorst voor de tweede wedstrijd van volgende week in Italië. Ajax staat momenteel derde in groep A met drie punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.