Terug

Volg Vandaag Inside

Tadić reageert op Overmars-gate: 'Het interesseert me ook niet'

Tadić reageert op Overmars-gate: 'Het interesseert me ook niet'

6 mrt 2022, 10:45

Dušan Tadić heeft zich zondag tegenover de NOS voor het eerst uitgesproken over de Overmars-gate. De bestuurder verliet Ajax afgelopen maand naar aanleiding van vermeend grensoverschrijdend gedrag naar vrouwelijke collega's. Tadić vindt het vooral jammer dat de technisch directeur Ajax heeft verlaten.

'Hij heeft dit team gevormd dat al jaren domineert. Ik vind het erg jammer wat er allemaal gebeurd is. Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn. Iedereen maakt fouten. Het is niet aan ons om anderen te veroordelen', zegt de aanvoerder van de Amsterdammers.

De 33-jarige Serviër geeft aan af en toe nog contact te hebben met de opgestapte directeur. 'Het gaat nu beter. Hij heeft het even moeilijk gehad', onthult hij over de huidige situatie van Overmars. Tadić ziet de oud-voetballer dan ook graag spoedig terugkeren in de voetbalwereld. 'Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt.'

Of de aanvoerder van Ajax ook wat wil zeggen tegen de vrouwelijke collega's binnen Ajax, zegt de aanvaller: 'Ik heb niets bijzonders te zeggen. Het interesseert me ook niet. Of iemand een fout heeft gemaakt of niet... Ik wil niemand veroordelen. Ik wil daar niets over zeggen, omdat ik niet weet wat er gebeurd is. Ik steun hem als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend', besluit Tadić.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.