Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic kan niet zonder zijn ploeggenoten

Tadic kan niet zonder zijn ploeggenoten

8 aug 2018, 01:17

LUIK (ANP) - Dusan Tadic leek Ajax al in de eerste helft van het uitduel met Standard Luik richting de play-offs van de Champions League te helpen. Eerst schonk bij Klaas-Jan Huntelaar een niet te missen kans en vervolgens maakte hij zelf de 2-0. Vlak na rust zette de Serviër ook nog Hakim Ziyech alleen voor het doel van de Belgen. De international van Marokko miste echter en vervolgens knokte de thuisploeg zich terug tot 2-2.

,,Heel jammer", concludeerde Tadic. ,,We hadden het af moeten maken toen we met 2-0 voor stonden en het duel controleerden. Daarna misten we wat kansen en lieten we ze terugkomen. Hier moeten we van leren. De eerste helft was goed, met prima momenten. Of ik het goed deed? Het gaat om het team, we moeten het samen doen. Ik kan niet zonder mijn ploeggenoten. Vooraf hadden we misschien wel voor 2-2 getekend, maar na dit wedstrijdverloop niet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.