Terug

Volg Vandaag Inside

'Tadic in beeld bij Barcelona na mislukte onderhandelingen'

'Tadic in beeld bij Barcelona na mislukte onderhandelingen'

28 jan 2020, 22:36

Dusan Tadic staat in de belangstelling van FC Barcelona, dat meldt de doorgaans betrouwbare transferspecialist Gianluca Di Marzio van Sky Italia.

FC Barcelona heeft naar verluidt de stekker uit de onderhandelingen met Valencia getrokken over een transfer van Rodrigo Moreno. De 28-jarige aanvaller moest het spitsenprobleem bij de Catalaanse grootmacht gaan oplossen, maar zal deze winter hoe dan ook niet verkassen.

Volgens Di Marzio is Tadic nu in beeld bij de Catalanen. De eerste contacten met een 'tussenpersoon' zouden al gelegd zijn. De 31-jarige aanvaller tekende afgelopen zomer een contract voor zeven seizoenen bij Ajax, waarvan hij er nog zeker vier jaar actief wil zijn als speler.

Barça zal waarschijnlijk dus de hoofdprijs voor Tadic moeten betalen, mocht de interesse serieus worden. De vraag is echter ook of Tadic welwillend tegenover een eventuele overstap staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.