Terug

Volg Vandaag Inside

'Tadić heeft al 'ja' gezegd tegen AC Milan'

'Tadić heeft al 'ja' gezegd tegen AC Milan'

4 juli 2021, 13:30

Verschillende Italiaanse media melden dat AC Milan zich deze zomer wil versterken met Dušan Tadić. Daarmee lijken de geruchten die eerder al de ronde deden, serieuze vormen aan te gaan nemen. Ajax zou haar aanvoerder deze zomer weleens goed kunnen verliezen aan de Italiaanse grootmacht.

Zo meldde eerder transferexpert Gianluca Di Marzio dat Milan op de spelmaker van Ajax aast. Vandaag komen daar Tuttosport, Corriere dello Sport en Calciomercato bij. Ook in Servië denkt men te weten dat deze overstap plaats gaat vinden. Zo schrijft de krant Kurir: 'Dusan Tadic is dichtbij een transfer naar Milan, waar Ibrahimovic op hem wacht'.

De Italiaanse krant Calciomercato weet zelfs al te melden dat Tadic al 'ja' heeft gezegd tegen Milan. Mocht de Servische sfeermaker daadwerkelijk naar Italië afreizen, dan zou daar naar verluidt een contract voor drie seizoenen ter waarde van vier miljoen euro per jaar klaar liggen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.