Terug

Volg Vandaag Inside

'Tadic had bij mij absoluut niet gespeeld'

'Tadic had bij mij absoluut niet gespeeld'

20 mei 2023, 23:26

Pieter de Jongh, ook wel bekend als The Champ, heeft uitgehaald naar Dusan Tadic. De Serviër zou bij hem dan ook niet hebben gespeeld, dat vertelt hij in Tom Staal en Glenn Helder breken de week, een online serie van Veronica Offside.

De Jongh, die bij meerdere Afrikaanse clubs trainer was, vindt dat de kwaliteiten van de Ajacied niet meer zijn wat ze ooit waren: "Tadic was in het verleden een uitstekende voetballer, maar dit seizoen heeft hij geen bal geraakt."

The Champ vindt dan ook dat Tadic dit seizoen te veel minuten heeft gemaakt in het shirt van Ajax: "Hij werd nooit gewisseld. Als trainer moet je wel ballen hebben om oudere spelers op de bank te zetten. Tadic had bij mij absoluut niet gespeeld," besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.