Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic gekozen tot voetballer van het jaar in Servië

Tadic gekozen tot voetballer van het jaar in Servië

21 dec 2019, 19:20

Dusan Tadic heeft in Belgrado de prijs opgehaald die hoort bij zijn uitverkiezing als beste voetballer van Servië in 2019. De aanvoerder van Ajax werd voor de tweede keer gekozen tot speler van het jaar in zijn land. In 2016 viel de keuze ook op Tadic, toen hij nog uitkwam voor de Engelse club Southampton.

De 31-jarige aanvaller pakte afgelopen seizoen met Ajax de 'dubbel' (landstitel en beker) en bereikte met de Amsterdammers de halve finales van de Champions League. Met zijn doelpunten en assists was Tadic van grote waarde voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. Hij volgt spits Aleksandar Mitrovic op als beste voetballer van Servië.

Tadic, die zaterdag al weer in Amsterdam op het trainingsveld stond, sluit de eerste seizoenshelft met Ajax zondag af tegen ADO Den Haag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.