Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic en Schreuder weten niets van 'brief tegen ongewenste Ihattaren'

Tadic en Schreuder weten niets van 'brief tegen ongewenste Ihattaren'

22 aug 2022, 17:35

Mohamed Ihattaren is welkom op het trainingsveld van Ajax, als de clubleiding daar toestemming voor geeft. Ze weten niets van een brief waarin zou staan dat de spelersgroep en staf niet meer met hem op het trainingsveld zouden willen staan, meldt De Telegraaf.

'Dat klopt niet,' zegt Ajax-aanvoerder Dusan Tadic. 'Als Ihattaren terugkeert is hij zoals alle selectiespelers van Ajax welkom op het trainingsveld. Alleen bepalen spelers dat moment niet.'

Alfred Schreuder laat weten: 'Die beslissing is niet aan mij, maar als daarvoor toestemming is dan is hij natuurlijk welkom op het trainingsveld en is hij één van de selectie zoals alle anderen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.