Terug

Volg Vandaag Inside

'Tadic en Ajax hopen vertrek vrijdag nog bekend te maken'

'Tadic en Ajax hopen vertrek vrijdag nog bekend te maken'

14 juli 2023, 14:38

De gesprekken tussen Ajax en Dusan Tadic over een vertrek van de aanvoerder lopen voorspoedig, meldt De Telegraaf. Beide partijen hopen dat het akkoord vrijdag nog kan worden bekendgemaakt.

Het streven van Ajax en Sven Mislintat is om Tadic door de voordeur te laten vertrekken, en een scenario als bij Daley Blind te voorkomen. Op die manier is het mogelijk dat de Serviër in de toekomst (jeugd)trainer wordt in Amsterdam.

Toch wil Mislintat ook garanties van Tadic en zijn zaakwaarnemer Milos Malenovic. Er worden afspraken gemaakt voor het geval Tadic na het ontbinden van zijn verbintenis bij Ajax snel een nieuw contract tekent bij een andere club. Ajax zet daarbij in op een transfersom of bonussen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.