Terug

Volg Vandaag Inside

Sylvie Meis enkele dagen na relatiebreuk: ‘Mannen mogen met mij flirten'

Sylvie Meis enkele dagen na relatiebreuk: ‘Mannen mogen met mij flirten'

21 jan 2024, 12:53

Nog geen week na de breuk met Wim Beelen laat Sylvie Meis weten dat ze wel in is voor iets nieuws. In een gesprek met de Duitse krant BILD zegt de ondernemer dat ze het prima vindt als mannen met haar willen flirten.

Op dit moment vertoeft Meis in Kitzbühel, Oostenrijk, waar een soort Oktoberfest aan de gang is. "Als single vrouw draag ik de strik links," licht Meis toe over haar traditionele klederdracht, wat betekent dat ze openstaat voor een beetje flirten. "Ze zien er allemaal heel sexy uit," voegt de 45-jarige Meis er aan toe, verwijzend naar mannen in lederhosen.

Enkele dagen terug maakten Meis en Beelen bekend dat hun relatie op de klippen is gelopen. Het stel was sinds eind oktober samen. "Ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen," vertelde Beelen over de breuk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.