Terug

Volg Vandaag Inside

Sylvie Meis en multimiljonair Wim Beelen alweer uit elkaar: 'Ik wil gewoon mijn leven leiden'

Sylvie Meis en multimiljonair Wim Beelen alweer uit elkaar: 'Ik wil gewoon mijn leven leiden'

17 jan 2024, 09:03

Sylvie Meis en haar vriend Wim Beelen zijn uit elkaar, dat heeft Beelen laten weten aan RTL Boulevard. Eind oktober maakte de twee bekend een relatie te hebben.

Beelen vertelt dat de breuk sinds dinsdag definitief is en dat de twee wel vrienden willen blijven. Hij benadrukt dat Sylvie 'echt een superleuke, lieve, ongelofelijke, slimme vrouw' is. "Maar het leven dat zij leidt, is gewoon niet mijn leven."

"Ik ben gewoon Wim en mijn leven is gewoon mijn leven. En dat gaat niet anders worden. Dan kun je wel iemand leuk vinden en doorgaan, maar dat heeft geen nut. Want ik wil gewoon mijn leven leiden", legt de vastgoedondernemer met een geschat vermogen van 155 miljoen euro uit. Zelf leeft hij namelijk liever onder de radar dan in de schijnwerpers.

Begin vorig jaar is Meis gescheiden van haar toenmalige man Niclas Castello. Ze waren 2,5 jaar getrouwd. Eerder was Meis acht jaar getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart, van wie ze in 2013 scheidde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.