Terug

Volg Vandaag Inside

Sylvie Meis dreigt failliet te gaan ondanks goddelijk Instagram-account

Sylvie Meis dreigt failliet te gaan ondanks goddelijk Instagram-account

30 apr 2020, 19:37

Het gaat niet goed met Sylvie Meis, zo laat ze weten in het Duitse tijdschrift Closer. Door de coronacrisis komt het model en de presentatrice nergens meer aan de bak en dreigt haar bedrijf Meis Media zelfs falliet te gaan. Ook is haar huwelijk met kunstenaar en miljonair Niclas Castello uitgesteld vanwege de coronacrisis.

'Dagelijks worden er nog grote evenementen in de steeds verdere toekomst afgezegd, ook beurzen en afspraken met klanten. Events zijn er natuurlijk helemaal niet meer tot eind augustus, maar ook tv-formats gaan in de koelkast, marketingbudgetten worden bevroren en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan', laat Sylvie weten aan Closer.

Al haar pr, media- en influencercontacten lopen via haar bedrijf Media Meis, dat door de coronacrisis nu volledig stilligt. Volgens Closer dreigt Sylvie zelfs failliet te gaan, mocht de coronacrisis nog lang aanhouden.

Gelukkig heeft 'La Meis' met haar goddelijke Instagram-account een stok achter de deur. 1,2 miljoen volgers kunnen dagelijks genieten van de prestigieuze kiekjes van Sylvie en zijn haar steun en toeverlaat in barre dagen. Hieronder een bescheiden selectie van haar leukste kiekjes.

Aankomende zaterdag om 21:30 uur is Sylvie Meis te gast in het programma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom bij SBS6. De uitzending is nu al te bekijken via KIJK.

VIDEO - Hoge Bomen met Sylvie Meis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.