Terug

Volg Vandaag Inside

Sylvie Meis binnenkort weer vrijgezel: gaat scheiden met Niclas Castello

Sylvie Meis binnenkort weer vrijgezel: gaat scheiden met Niclas Castello

26 feb 2023, 23:05

Sylvie Meis en haar man Niclas Castello gaan na een huwelijk van 2,5 jaar scheiden. Het stel heeft het nieuws bevestigd aan de Duitse krant BILD.

"Het is met pijn in ons hart dat we aankondigen dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan", hebben Meis en Castello laten weten aan de Duitse krant. "We kijken terug op een hele fijne tijd, maar we moeten accepteren dat onze levens te verschillend zijn voor een toekomst samen."

Meis en Castello huwden in 2020. Eerder was Meis acht jaar getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart, van wie ze in 2013 scheidde. Samen hebben zij een zoon, Damián.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.