Terug

Volg Vandaag Inside

Swart heeft oplossing: 'Ajax kampioen, had de rest maar beter moeten presteren'

Swart heeft oplossing: 'Ajax kampioen, had de rest maar beter moeten presteren'

18 mrt 2020, 10:20

Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met de Eredivisie wanneer we de coronacrisis achter de rug hebben. Sjaak Swart ziet de competitie graag uitgespeeld worden, maar heeft er een hard hoofd in. Mocht de competitie niet uitgespeeld kunnen worden, moet Ajax als kampioen worden aangewezen, aldus Mister Ajax in het Algemeen Dagblad.

'Tja, laten we hopen dat die nog kan worden afgemaakt', reageert Sjaak Swart op de vraag wat er straks moet gaan gebeuren met de competitie. 'Maar als ik het allemaal zo beluister, kan het nog een tijdje duren, en gaat dat dan niet lukken.

Mocht de competitie niet uitgespeeld worden, is er voor Sjaak maar één logische oplossing. 'Dan is het meest eerlijke dat de huidige stand de eindstand is. En Ajax dus kampioen. Bovenin en onderin kunnen andere clubs de consequenties niet leuk vinden, maar dan hadden ze maar eerder goed moeten presteren. Het seizoen schrappen, dat is pas oneerlijk.'

Sjaak, die ook aan huis gekluisterd zit door het coronavirus, wijst naar Engeland. 'Denk eens aan Liverpool. Die zijn gewoon bijna kampioen. Na al die jaren. Dan kan je toch niet zeggen 'streep door dit seizoen'?''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.