Terug

Volg Vandaag Inside

Sven van Beek gaat voetbalcarrière combineren met 'gewone' baan

Sven van Beek gaat voetbalcarrière combineren met 'gewone' baan

22 juni 2023, 10:55

Sven van Beek gaat zijn voetbalcarrière combineren met een baan als vastgoedmakelaar aan de Spaanse Costa del Sol. Dat meldt hij zelf op zijn LinkedIn-pagina.

"Waarom ik dit ga doen naast mijn actieve voetbalcarrière? In mijn, tot nu toe 10-jarige, voetbalcarrière op het hoogste niveau heb ik meerdere malen te maken gehad met langdurige blessures. Daardoor ben ik gaan nadenken wat nog meer mijn interesse wekt. Ik vind het fijn om nu al een carrière naast het voetbal op te bouwen zodat ik, wanneer ik ga stoppen met voetballen, niet in een zwart gat terecht kom", begint de 28-jarige verdediger van SC Heerenveen. "Als klein kind gingen wij als gezin bijna ieder jaar naar Spanje op vakantie. Daardoor heb ik altijd het gevoel gehad dat Spanje mijn tweede thuis is. In 2020 heb ik mijn eerste woning kunnen aankopen in Mijas aan de Costa del Sol. Dat is voor mij een droom geweest die is uitgekomen. Graag help ik andere mensen ook om deze droom te verwezenlijken", aldus van Beek.

Van Beek wordt collega van oud-doelman Benjamin Van Leer. De kersverse man van Lieke Martens stond in het verleden onder contract bij onder meer Ajax, Roda JC en NAC Breda, maar is al een tijdje gestopt. Hij heeft zich volledig gefocust op zijn werkzaamheden als makelaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.