Terug

Volg Vandaag Inside

Sven Mislintat reageert 'cryptisch' op uitkomst van onderzoek door Ajax

10 apr 2024, 17:49

Sven Mislintat heeft zich kort uitgelaten over de uitkomsten van het onderzoek dat door Ajax was ingesteld na het ontslag van de technisch directeur in september van het vorig jaar. De Duitser reageert via een WhatsApp-bericht aan de NOS ‘cryptisch’, zo omschrijft de publieke omroep het.

Uit het onderzoek kwam naar voren dat er geen aanwijzingen zijn voor belangenverstrengeling door Mislintat. De 51-jarige Duitser werd in september ontslagen, volgens Ajax om een gebrek aan een breed draagvlak binnen de organisatie. De club kondigde toen een onderzoek aan naar mogelijke belangenverstrengeling van Mislintat bij de transfer van Borna Sosa naar Ajax.

Mislintat wilde niet uitgebreid reageren op vragen van de NOS, maar liet via WhatsApp uiteindelijk een ‘cryptisch’ antwoord achter: "Ze moeten iets zeggen om het voor zichzelf uit te kunnen leggen. Want waarom duurde het zo lang?”, zo schrijft Mislintat zonder verdere toelichting.

Johan Derksen reageerde maandagavond bij Vandaag Inside op het onafhankelijke onderzoek naar Sven Mislintat door KPMG. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.