Terug

Volg Vandaag Inside

Sven Kockelmann geeft mening over Johan: 'Dat vind ik het allerbelangrijkst'

Sven Kockelmann geeft mening over Johan: 'Dat vind ik het allerbelangrijkst'

7 mrt 2021, 20:20

Sven Kockelmann heeft in De Telegraaf zijn mening gegeven over Johan Derksen. De Veronica Inside-analist liet zich recent nog lovend uit over de Op1-presentator, maar was in het verleden ook weleens kritisch.

Kockelmann krijgt de vraagt: 'Johan Derksen was korzelig toen je hem voor Oog in Oog interviewde en zegt nu: Sven is de beste. Hij is voorzitter van je fanclub… Niet bevorderlijk om van je norse imago af te komen. Derksen is niet echt van de afdeling: Johan maakt vrienden.'

De presentator antwoordt: 'Zo kijk ik er niet naar. Los van de vraag of zijn grappen altijd even smaakvol zijn, Johan is uitgesproken en daar hou ik van. Het interesseert hem geen bal hoe mensen over hem denken, hij is volkomen authentiek en dat vind ik in dit tijdsgewricht misschien wel het allerbelangrijkst.'

Bekijk in de video hieronder de lovende woorden van Johan over Sven Kockelmann: 'Een prachtgozer!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.