Terug

Volg Vandaag Inside

SV Spakenburg droogt FC Utrecht af en bekert door naar halve finale

SV Spakenburg droogt FC Utrecht af en bekert door naar halve finale

28 feb 2023, 22:00

Spakenburg heeft FC Utrecht verslagen én vernederd in de kwartfinale van het nationale bekertoernooi. De amateurs uit de tweede divisie versloegen de subtopper uit de Eredivisie met 4-1. Dat gebeurde nog in Utrecht ook.

FC Utrecht en Spakenburg staan in de competitie allebei op de zevende plaats; Utrecht in de Eredivisie, Spakenburg in de tweede divisie.

Al in de 12e minuut zette Wimilio Vink Spakenburg op voorsprong. Hij nam de bal ineens op de schoen na een voorzet van Luuk Admiraal en passeerde doelman Vasilis Barkas.

Na bijna een uur liep Spakenburg verder uit. Admiraal brak door na een splijtende pass van Floris van der Linden en rondde beheerst af.

Anastasios Douvikas scoorde vervolgens voor FC Utrecht (1-2), na een pass van Sander van de Streek. Even later echter herstelde Spakenburg de marge alweer, dankzij Masies Artien. Vervolgens werd de blamage voor Utrecht compleet door de vierde Spakenburgse treffer, van Van der Linden.

Bekijk hieronder de 1-4 van Spakenburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.