Terug

Volg Vandaag Inside

Supportersvereniging PSV stuurt Sevilla-keeper bloemen als steun

Supportersvereniging PSV stuurt Sevilla-keeper bloemen als steun

1 mrt 2023, 19:31

De supportersvereniging van PSV heeft Sevilla-doelman Marko Dmitrovic bloemen met een kaartje gestuurd als steun. De Serviër werd donderdag in de slotfase van de Europa League-wedstrijd tussen beide clubs aangevallen door een supporter van PSV.

Dmitrovic overmeesterde de 20-jarige fan, die een stadionverbod had en niet in het Philips-stadion had mogen zijn, snel. Stewards en beveiligers voerden de supporter uiteindelijk weg.

"Excuses namens alle andere supporters", schreef de supportersvereniging op het kaartje. "We hopen dat het goed met je gaat na dit incident. We wensen je het beste en succes in de Europa League."

De rechter-commissaris van de rechtbank in Den Bosch verlengde het voorarrest van de supporter, die uit Roermond komt, maandag met veertien dagen. PSV is nog in afwachting van onderzoek dat de UEFA naar de zaak gaat doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.