Terug

Volg Vandaag Inside

Supportersvereniging Ajax: uitduel FC Utrecht is onverantwoord

Supportersvereniging Ajax: uitduel FC Utrecht is onverantwoord

8 feb 2020, 16:54

Als het aan de supportersvereniging van Ajax ligt, dan maakt de KNVB snel bekend dat de uitwedstrijd van de Amsterdammers komende zondag tegen FC Utrecht wegens de verwachte storm niet doorgaat.

Directeur Fabian Nagtzaam heeft bij de KNVB aangegeven het onverantwoord is dat fans uit alle hoeken van het land al vroeg naar Amsterdam moeten. Het duel in Utrecht begint al om 12.15 uur.

"Wij vinden het onverantwoord om onze supporters in bussen te laten reizen als hun veiligheid niet gewaarborgd is", zegt Nagtzaam op Ajax Life, het digitale platform van de supportersvereniging. "Dat is ook echt gezien de voorspellingen een groot risico. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de KNVB, dus vandaar dat wij op voorhand contact hebben gezocht. Als er iets misgaat, dan kijkt heel Nederland naar de KNVB als verantwoordelijke en dat willen wij, net als persoonlijke ongelukken, voorkomen. Wij zijn daarom blij als ook de KNVB de veiligheid van de supporters boven alles stelt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.