Terug

Volg Vandaag Inside

Supportersclub PSV vraagt om ontslag Roger Schmidt

Supportersclub PSV vraagt om ontslag Roger Schmidt

26 okt 2021, 16:09

In een bericht aan PSV-directeur Toon Gerbrands heeft supportersvereniging PSV Fans United gevraagd om het ontslag van Roger Schmidt. Voorzitter Frits Bovers stuurde maandag een appje met daarin de mededeling dat de supportersvereniging geen vertrouwen meer heeft in de Duitse trainer. 

‘PSV Fans United ziet het, net als vele andere fans, alleen maar slechter gaan met de wedstrijden van onze club en vinden daar Schmidt verantwoordelijk voor’, schrijft PSV Fans United op hun Facebook-pagina. ‘Grote nederlagen tegen 2 clubs uit de top 3 en moeizame overwinningen tegen op papier veel mindere tegenstanders.’

De supportersvereniging wil actie zien. ‘Wij hebben daarom ook het vriendelijke, toch dringende beroep gedaan op Gerbrands om Schmidt per direct te ontslaan! Dit is geen Topsport meer, maar amateurisme eerste klas! Als het zo doorgaat kunnen we alleen nog maar dromen over kampioenschappen! Schmidt, houdoe!’

PSV verloor donderdag in de Europa League met 1-2 van AS Monaco en zag zondag de achterstand op koploper Ajax groeien tot 4 punten. Het doelsaldo van beide concurrenten zegt misschien wel meer over de krachtsverhoudingen van dit moment. Ajax staat na tien wedstrijden maar liefst 35 treffers in de plus. PSV pas vijf. Het elftal van trainer Roger Schmidt incasseerde al 17 tegendoelpunten. Net zoveel als Fortuna Sittard, de huidige nummer 15 van de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.