Terug

Volg Vandaag Inside

Supportersclub Ajax: 'Brobbey is Ajax-shirt niet waard'

Supportersclub Ajax: 'Brobbey is Ajax-shirt niet waard'

13 mrt 2021, 13:00

De keuze van Brian Brobbey om Ajax te verlaten en transfervrij over te stappen naar RB Leipzig, heeft de 19-jarige spits nogal wat kritiek opgeleverd. Fanatieke supporters van de Amsterdamse club, verenigd in de AFCA Supportersclub, schrijven in een statement op hun website dat Brobbey het Ajax-shirt niet langer waard is.

"Brian, je bent slechts 19 jaar oud en staat bekend als een groot talent uit de jeugdopleiding van Ajax. Al sinds 2010 bij de club, de club waar je alles aan te danken hebt. Ondanks dat, heb je toch een mes in de rug gestoken van Ajax en loop je transfervrij de deur uit. Je levert Ajax geen cent op en dat doet je helemaal niks", staat op de site van de AFCA Supportersclub.

Wat de fanatieke aanhangers betreft, heeft Brobbey donderdag in de Europese thuiswedstrijd tegen Young Boys zijn laatste minuten in het rood-witte shirt gemaakt. Als invaller nam hij de 3-0 voor zijn rekening. "We hopen dan ook dat je geen minuut meer zal maken in ons mooie Ajax-shirt, niet in het eerste, maar ook niet in Jong Ajax. We zullen zien of het geld je gelukkig heeft gemaakt als je over een aantal jaar in de spits staat bij Almere City."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.