Terug

Volg Vandaag Inside

Supporters van Vitesse gaan opnieuw te ver in bizarre derby-actie

Supporters van Vitesse gaan opnieuw te ver in bizarre derby-actie

10 okt 2021, 17:30

Volgende week zondag staat de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse op het programma. In aanloop naar de wedstrijd zijn supporters van beide clubs flink te ver gegaan met bizarre acties.

Supporters van Vitesse  en NEC bestoken elkaar de afgelopen dagen met slachtafval. Aanhangers van NEC legden eerder deze week delen van karkassen neer bij een beeld in Arnhem. Daar hingen ze ook een spandoek op dat verwees naar de komende wedstrijd. Waarschijnlijk in reactie daarop hebben Vitesse-supporters slachtafval gedumpt bij een gedenkteken voor een NEC-aanhanger die in 2015 verongelukte.

Op de Facebookpagina van de Harde Kern NEC wordt geschokt gereageerd op die actie. 'Ronduit walgelijk' en 'Onderlinge strijd prima maar wat is dit voor misselijk iets' schrijven de Nijmegenaren. Gemeenten en politie houden de kwestie in de aanloop naar de derby in de gaten. Vandaag verwijderde de politie in Nijmegen door de hele stad poppen met NEC-shirts die aan een strop hingen. Ze hingen in verschillende plekken in Nijmegen en ook nabij stadion De Goffert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.