Terug

Volg Vandaag Inside

Supporters Quick Boys richting Drenthe: 'Je moeder is een hoer'

Supporters Quick Boys richting Drenthe: 'Je moeder is een hoer'

29 feb 2020, 21:05

Vanmiddag speelde het Kozakken Boys van Royston Drenthe in een uitwedstrijd tegen Quick Boys. Deze werd ontsierd door spreekkoren richting Drenthe.

Het was al snel duidelijk dat de supporters het op Drenthe gemund hadden. 'Die supporters waren vanaf het begin al bezig. Eerst was het 'Drenthe, je moeder is een hoer', daarna gingen ze verder over mijn moeder en dat soort dingen. Daarom reageerde ik zo emotioneel na dat opstootje, dat had verder niets met de jongens op het veld te maken. Dit zijn dingen die ik sowieso niet accepteer, van die dan ook.'

Drenthe was blij met het optreden van scheidsrechter Sander van der Eijk. De leidsman begreep de reactie van Drenthe en wendde zich tot de speaker van het complex. Wel gaf Van der Eijk bij Drenthe aan dat hij zich niet moest laten gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.