Terug

Volg Vandaag Inside

Supporters mogen kaartje voor EK voetbal teruggeven

Supporters mogen kaartje voor EK voetbal teruggeven

16 apr 2020, 17:00

Supporters met een kaartje voor het EK voetbal kunnen hun aanschafprijs terugkrijgen. Dat heeft de UEFA laten weten in een email naar alle tickethouders.

De fans kunnen hun kaartje teruggeven en worden dan volledig gecompenseerd. Het EK is verplaatst naar volgend jaar zomer vanwege het coronavirus. De openingswedstrijd staat voor 11 juni uitgeschreven, de finale is op 11 juli.

Mogelijk weten fans nu al dat ze volgend jaar verhinderd zijn. Het zou ook kunnen dat supporters het geld nu goed kunnen gebruiken tijdens de coronacrisis.

De UEFA onderzoekt of het EK in dezelfde twaalf speelsteden kan worden gehouden, met hetzelfde speelschema. De Johan Cruijff ArenA wil de drie groepswedstrijden van het Nederlands elftal en een achtste finale graag weer toegewezen krijgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.