Terug

Volg Vandaag Inside

Verbazing bij Manchester United vanwege ontbreken nominatie  Ten Hag voor Manager of the Season

Verbazing bij Manchester United vanwege ontbreken nominatie Ten Hag voor Manager of the Season

18 mei 2023, 16:44

De supporters van Manchester United spreken op Twitter hun verbazing uit dat Erik ten Hag niet genomineerd is als Manager of the Season. Ten Hag draait een goed seizoen met 'The Red Devils' maar ontbreekt bij de genomineerden.

Erik ten Hag staat momenteel vierde in de competitie, wat aan het einde van het seizoen een ticket voor de Champions League oplevert. Daarnaast won zijn team de EFL Cup en staan ze in de finale van de FA Cup. De managers die wel genomineerd zijn voor de titel zijn Mikel Arteta, Roberto De Zerbi, Unai Emery, Josep Guardiola, Eddie Howe of Marco Silva.

Presentator van het supportersplatform The United Stand, Mark Goldbridge, snapt ook niet waarom de manager in het rijtje ontbreekt: "Ten Hag heeft dit seizoen golf gespeeld. Hij begon met de slechtste United-selectie in de Premier League-geschiedenis, bereikte twee nationale bekerfinales, staat in de top vier en Wout Weghorst was drie maanden lang zijn enige fitte spits."

Manchester United valt echter niet helemaal buiten de boot voor de Premier League-prijzen. Zo is spits Marcus Rasford genomineerd voor de titel Speler van het Seizoen. De aanvaller wist in 53 wedstrijden 29 keer te scoren en was 11 keer aangever. De concurrenten van Rasford zijn Kevin De Bruyne. Erling Braut Haaland, Harry Kane, Martin Ødegaard, Bukayo Saka en Kieran Trippier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.