Terug

Volg Vandaag Inside

'Supporters hebben het recht om spelers uit te fluiten'

19 feb 2024, 18:41

Kenneth Taylor moest het de afgelopen wedstrijden ontgelden bij de supporters van Ajax. Zijn wissel tegen NEC werd in de Johan Cruijff Arena met gejuich ontvangen, net als afgelopen donderdag tegen Bodø/Glimt. Valentijn Driessen vindt dat supporters het recht hebben om zich kritisch uit te laten over spelers, vertelt hij in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside.

"Ik heb veel commentaar gehad. Vorige week heb ik ergens gezegd: Kenneth Taylor mag je uitfluiten als publiek. En al die oud-profs vinden dat onzin," begint Valentijn. "Maar dan zijn zij de enigen die kritiek kunnen hebben op een speler, want zij hebben een podium. Het enige podium van de supporters is in het stadion. Wat moeten zij dan doen? Het enige podium wat zij hebben is om daar te fluiten, boe te roepen of met spandoeken."

"Ik vind dat supporters best het recht hebben om met witte zakdoekjes te zwaaien of te fluiten als ze het ergens niet mee eens zijn," vervolgt Valentijn. "Want anders worden zij niet gehoord. Daar betalen zij een kaartje voor."

"Ik weet ook wel dat Kenneth Taylor daar niet beter van gaat voetballen, maar Daley Blind is ook zo behandeld, en je kan niet zeggen dat hij daar slechter van is geworden. Je bent waarschijnlijk ook veel weerbaarder. Die tegenslag vormt je natuurlijk ook. Als Kenneth Taylor een grote speler wil worden, en dat kan hij misschien nog worden, moet hij zich hier overheen knokken. En ik denk ook dat hij daar de persoonlijkheid voor heeft," besluit Valentijn.

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn, waarin Valentijn ook moet lachen om de open sollicitatie van Arno Vermeulen bij AZ en Ajax adviseert om niet af te reizen naar Bodo/Glimt, in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.