Terug

Volg Vandaag Inside

Boze FC Utrecht-supporters hangen spandoek op: 'KNVB maffia'

Boze FC Utrecht-supporters hangen spandoek op: 'KNVB maffia'

28 apr 2020, 15:08

Supporters van FC Utrecht hebben de KNVB duidelijk gemaakt dat ze het oneerlijk vinden dat hun favoriete club is uitgesloten voor Europees voetbal. Ze hebben een spandoek opgehangen aan een hek bij het gebouw van de nationale voetbalbond in Zeist.

"Een wijs besluit?", staat er op het spandoek. "Stemming sluit je uit. Beker plus Europa League is een prijs. KNVB maffia."

FC Utrecht werd vrijdag niet aangewezen als deelnemer aan de Europa League voor het volgende seizoen. De club had zich wel geplaatst voor de bekerfinale en stond slechts drie punten achter op Willem II, de club die wel Europa in mag. FC Utrecht heeft een duel minder gespeeld en een beter doelsaldo dan de formatie uit Tilburg.

FC Utrecht heeft inmiddels Frans de Weger als advocaat in de arm genomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.