Terug

Volg Vandaag Inside

'Supporters FC Utrecht verstoorden nachtrust van Feyenoord-selectie'

'Supporters FC Utrecht verstoorden nachtrust van Feyenoord-selectie'

8 jan 2023, 12:06

De supporters van FC Utrecht hebben in de nacht van zaterdag op zondag de nachtrust van de selectie van Feyenoord verstoord, meldt 1908.nl.

Bij het hotel waar Feyenoord overnachtte, hebben fans van de FC Utrecht de nodige restanten van oud en nieuw afgestoken, aldus de doorgaans goed ingevoerde website met Feyenoord-nieuws.

Feyenoord hervat zondag om 12:15 uur de competitie als koploper van de Eredivisie. De Rotterdammers beginnen de uitwedstrijd tegen FC Utrecht met Danilo als spits. De Braziliaan krijgt van trainer Arne Slot de voorkeur boven de Mexicaan Santiago Giménez, die het laatste duel voor de winterstop in november nog basisspeler was.

Feyenoord mist verdediger Gernot Trauner en middenvelder Quinten Timber. Beide spelers zijn voor een langere periode uitgeschakeld met blessures. De Deen Jacob Rasmussen vervangt Trauner in het centrum van de defensie. Rechterverdediger Lutsharel Geertruida schuift door naar het middenveld en zijn positie rechts achterin wordt ingenomen door Marcus Pedersen. Links achterin begint Marcos López in plaats van Quilindschy Hartman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.