Terug

Volg Vandaag Inside

Supporters FC Emmen en NAC-spelers zoeken na afloop confrontatie met elkaar

Supporters FC Emmen en NAC-spelers zoeken na afloop confrontatie met elkaar

21 mei 2021, 09:14

FC Emmen degradeerde donderdagavond uit de Eredivisie nadat het via penalty's van NAC Breda verloor. Na de laatste penalty, genomen door Mounir El Allouchi, vierden de spelers van NAC een klein feestje vlak voor de tribune. Dat schoot bij de Emmen-supporters in het verkeerde keelgat.

Een aantal supporters klommen over de sponsorborden heen en kwamen ze op het veld terecht. Ondanks dat de situatie even uit de hand leek te lopen, vielen er uiteindelijk geen klappen. Vooral Anco Jansen moest het ontgelden. In januari stapte de 32-jarige spelmaker over van Emmen naar NAC.

'Het mag niet gebeuren natuurlijk, maar ik snap de emoties en de frustratie bij de fans wel. Ze zijn ons altijd blijven steunen, ook toen we 22 wedstrijden op rij niet wonnen. Ik denk dat heel Nederland wel zal weten dat wij geweldige fans hebben, daar zal dit niets aan veranderen', zo vertelde Michael de Leeuw na afloop.

'Deze komt kei- en keihard binnen. Maar het is zoals het is. We hebben nagelaten om de overwinning over de streep te trekken. Dan ga je eruit, dat doet gewoon heel veel pijn. De hele ploeg zit in zak en as. Ook het gevoel dat we al die mensen die ons hier zo hebben gesteund, dat we die zwaar tekortdoen en eigenlijk teleurstellen. Dat gevoel overheerst bij mij en zal ook nog wel een paar weken duren,' zo vertelde Dick Lukkien na afloop.

De zenuwslopende penaltyserie bekijk je hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.