Terug

Volg Vandaag Inside

Supporters FC-Dordrecht beschermen zich tegen coronavirus op bezoek in Brabant

Supporters FC-Dordrecht beschermen zich tegen coronavirus op bezoek in Brabant

7 mrt 2020, 12:53

De fans van FC-Dordrecht kwamen gister uitermate goed voorbereid naar het duel met Helmond Sport. Een groot deel van de aanhang kwam in witte pakken en met mondkapjes naar Brabant. Dit om te voorkomen dat zij besmet raakten met het alom gevreesde COVID-19, beter bekend als het coronavirus.

Het is maar te hopen dat de pakken en mondkapjes hebben geholpen. De kelderkraker in de Keuken Kampioen Divisie was niet van hoogstaand niveau. Het duel eindigde in 1-1 en was het risico op een besmetting zeker niet waard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.