Terug

Volg Vandaag Inside

Supporter waagt laatste poging bij Bas Nijhuis: 'U kunt vast wel wat regelen voor mij?'

Supporter waagt laatste poging bij Bas Nijhuis: 'U kunt vast wel wat regelen voor mij?'

8 feb 2023, 00:00

De achtste finale in de KNVB-beker tussen SV Spakenburg en VV Katwijk staat woensdagavond onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Supporters van Katwijk zijn niet welkom en daarom waagt één fan nog een allerlaatste poging bij Bas.

Bas ontving namelijk het volgende bericht van een Katwijk-supporter: "Nu zie ik dat u Spakenburg - Katwijk moet gaan leiden. Aangezien wij als Vvkatwijk supporters geen kaartjes kunnen kopen. Kunt u vast wel wat regelen voor mij?! 😁Groetjes,Ps. Ik heb nog nooit iets slechts over uw moeder gezongen."

Eerdere ongeregeldheden

Supporters van Katwijk zijn tot 2024 niet welkom, net zoals Spakenburg tot die tijd geen fans mag meenemen naar de uitwedstrijd. Aanleiding voor dat besluit zijn ongeregeldheden bij onderlinge ontmoetingen tussen de amateurclubs in de afgelopen jaren.

"Het is jammer dat een kleine groep het voor de rest verpest", zegt voorzitter Marc Schoonebeek, die er samen met Katwijk-voorzitter Mart Vergouwen nog voor probeerde te zorgen dat er voor deze bekerwedstrijd een uitzondering gemaakt zou worden. Dat was tevergeefs. "Het liefst wil je supporters van beide teams bij zo'n duel. Maar wij gaan er niet over, ik kan er verder ook niets over zeggen omdat ik te maken heb met de lokale driehoek. Het is ook lastig, ga meer eens in de schoenen van het Openbaar Ministerie staan. Ik hoop woensdag op een relaxte en mooie avond. We spelen thuis, dat kan een enorme impuls geven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.