Terug

Volg Vandaag Inside

'Super League moet in 2021 van start gaan'

'Super League moet in 2021 van start gaan'

2 nov 2018, 20:13

BERLIJN (ANP) - De invoering van een nieuwe voetbalcompetitie voor Europese topploegen lijkt weer een stapje dichterbij. Zestien grote clubs zouden aan een Super League werken die de Champions League in huidige vorm laat verdwijnen. Het klokkenluidersplatform Football Leaks heeft deze informatie gedeeld met internationale media waarmee het samenwerkt.

De Super League zou in 2021 van start moeten gaan. Deelnemers zouden zelfs overwegen uit de nationale competitie te stappen. Ajax, PSV en Feyenoord horen niet bij de eliteploegen. Het betreft Bayern München, Real Madrid, FC Barcelona, ​​Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City, FC Liverpool, Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Olympique Marseille, Internazionale en AS Roma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.