Terug

Volg Vandaag Inside

Süle mist mogelijk uitduel van Bayern met Lazio in CL

Süle mist mogelijk uitduel van Bayern met Lazio in CL

22 feb 2021, 18:45

Niklas Süle mist dinsdagavond mogelijk de uitwedstrijd van Bayern München tegen Lazio in de achtste finales van de Champions League. "Als hij het niet redt, dan kan het zijn dat Joshua Kimmich als rechtsback gaat spelen", verklapte trainer Hansi Flick. "Maar dat moeten we nog even bekijken."

Süle stapte maandag wel op het vliegtuig richting de hoofdstad van Italië, net als Leon Goretzka die besmet was met het coronavirus. Trainer Flick hoopt dat zijn ploeg zich tegen Lazio enigszins revancheert voor twee slechte resultaten op rij in de Bundesliga. Bayern hield slechts 1 punt over aan de laatste duels met Arminia Bielefeld (3-3) en Eintracht Frankfurt (2-1). "Ik heb er alle vertrouwen in dat we er nu wel weer meteen staan", zei de coach van de koploper van de Duitse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.