Terug

Volg Vandaag Inside

'Suárez weken niet inzetbaar bij Atlético Madrid'

'Suárez weken niet inzetbaar bij Atlético Madrid'

7 apr 2021, 17:06

Koploper Atlético Madrid kan mogelijk een paar weken niet beschikken over clubtopscorer Luis Suárez. De 34-jarige spits uit Uruguay heeft tijdens de training een spierblessure in zijn linkerbeen opgelopen. Hij moet nog nader medisch onderzoek ondergaan. Volgens Atlético is het een kwestie van afwachten hoe het herstel zich zal ontwikkelen. Spaanse mediaberichten houden er rekening mee dat de oud-Ajacied tot wel drie weken uit de roulatie is.

Suárez scoorde voor de Madrilenen dit seizoen tot dusver negentien keer in La Liga. Door een schorsing zou hij de uitwedstrijd zondag tegen Real Betis sowieso al missen.

Atlético is de laatste tijd minder op dreef. De voorsprong op FC Barcelona bedraagt nog maar 1 punt. Ook Real Madrid, dat 3 punten minder heeft dan de stadgenoot, heeft nog titelkansen. Er zijn nog negen speelronden te gaan in de Spaanse competitie. Zaterdag staat de klassieker Real Madrid - FC Barcelona op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.