Terug

Volg Vandaag Inside

'Suárez vertrekt bij FC Barcelona en tekent tweejarig contract in Madrid'

'Suárez vertrekt bij FC Barcelona en tekent tweejarig contract in Madrid'

21 sep 2020, 17:59

Luis Suárez lijkt FC Barcelona na zes jaar achter zich te laten. Volgens Mundo Deportivo heeft de aanvaller zijn contract laten ontbinden en geniet hij nu een transfervrije status.

Het Spaanse medium meldt dat Suarez nu transfervrij opzoek kan naar een nieuwe club én een bedrag van zeven miljoen euro meekrijgt, ter compensatie voor het ontbinden van zijn in Barcelona doorlopende contract.

Suárez kreeg deze zomer van Ronald Koeman te horen dat hij niet in de plannen van de trainer voorkomt. Juventus leek dé oplossing voor de Uruguayaan, maar de transfer ketste op het laatste moment af. FC Barcelona wilde zo snel mogelijk afscheid nemen, zodat er meer ruimte vrijkwam in het salarishuis. Nu Suárez vertrekt uit Barcelona, kan de club interesse in andere spelers doorzetten. Onder andere Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Sergiño Dest en Lautaro Martínez worden al weken in verband gebracht met een transfer naar Catalonië.

Nu Juventus is afgehaakt, lijkt Atlético Madrid de voornaamste kandidaat om Suárez in te lijven. In Madrid ligt een contract voor twee seizoen klaar, schrijft Mundo Deportivo maandag. Los Rojiblancos moet nog wel afscheid nemen van de dure Diego Costa om ruimte te maken voor de komst van Suárez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.