Terug

Volg Vandaag Inside

Suárez verlaat trainingscomplex Barça in tranen

Suárez verlaat trainingscomplex Barça in tranen

23 sep 2020, 19:10

Luis Suárez heeft op emotionele wijze afscheid genomen bij FC Barcelona. Volgens Spaanse diverse media hield de 33-jarige aanvaller uit Uruguay het niet droog toen hij voor de laatste keer het trainingscomplex van de Spaanse grootmacht verliet. Hij is hard op weg naar Atlético Madrid.

Na zijn komst in Camp Nou in 2014 raakten de oud-Ajacied en zijn gezin zeer goed bevriend met sterspeler en buurman Lionel Messi en diens familie. Suárez wilde mede daarom ook helemaal niet weg bij Barcelona, maar de nieuwe trainer Ronald Koeman was onverbiddelijk: hij had Suárez niet meer nodig. Ook onder anderen Arturo Vidal (naar Internazionale), Ivan Rakitic (naar Sevilla) en Samuel Umtiti (nog niet bekend) mogen van de oud-bondscoach vertrekken bij Barça.

Suárez won met Barcelona vele prijzen, zoals de Champions League in 2015 en vier Spaanse titels. Met 198 doelpunten staat hij derde op de eeuwige topscorerslijst van de Catalaanse club, met Messi als onbetwiste nummer 1 (634 treffers).

Suárez hoopte vorige week nog op een verhuizing naar Juventus. Die transfer lijkt inmiddels van de baan, ook omdat hij zou hebben gefraudeerd bij het Italiaanse taalexamen. Bij Atlético Madrid zou hij de opvolger kunnen worden van Álvaro Morata, die wel naar Juventus is vertrokken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.