Terug

Volg Vandaag Inside

Suárez terug in selectie Atlético na besmetting

Suárez terug in selectie Atlético na besmetting

3 dec 2020, 22:51

Luis Suárez keert vrijdag terug op het trainingsveld bij Atlético Madrid. De Uruguayaanse spits liep tijdens de interlandperiode in zijn vaderland een coronabesmetting op en moest daardoor in quarantaine.

Suárez onderging donderdag een PCR-test volgens het protocol van La Liga. Die gaf een negatief resultaat zodat de deze zomer van FC Barcelona overgekomen aanvaller zich weer kan melden bij de selectie van coach Diego Simeone.

In Madrid werd onthutst gereageerd op de besmetting die een gevolg is geweest van onvoorzichtig gedrag. In totaal zestien personen uit de selectie en begeleidingsstaf van Uruguay raakten besmet. Suárez kwam op 7 november voor het laatst uit voor Atlético, dat tweede staat in La Liga. Koploper Real Sociedad heeft 1 punt meer maar ook twee duels meer gespeeld.

Atlético Madrid voetbal zaterdag tegen Real Valladolid.

*René moest een tijdje terug lachen om Suárez op de training van zijn toenmalige club FC Barcelona. Bekijk hieronder het fragment. *

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.