Terug

Volg Vandaag Inside

Suárez slaagt voor Italiaans taalexamen

Suárez slaagt voor Italiaans taalexamen

18 sep 2020, 11:00

Luis Suárez is volgens Italiaanse bronnen geslaagd voor een examen in de Italiaanse taal. Met het goed afleggen van deze test zou hij in staat zijn met succes op korte termijn een paspoort van het land aan te vragen. De voetballer uit Uruguay zou met een EU-paspoort gemakkelijker de overstap van Barcelona naar Juventus kunnen maken.

Suárez komt in aanmerking voor het paspoort omdat zijn vrouw Italiaanse 'roots' heeft. De spits past niet meer in de plannen van de nieuwe trainer van Barcelona, Ronald Koeman, en is daarom op zoek naar een andere club.

*René moest onlangs lachen om Suárez op de training van FC Barcelona. Bekijk hieronder het fragment. *

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.