Terug

Volg Vandaag Inside

Suárez over hereniging met Messi: 'Nooit gedacht dat we weer samen zouden spelen’

Suárez over hereniging met Messi: 'Nooit gedacht dat we weer samen zouden spelen’

14 jan 2024, 13:33

Luis Suárez werd zaterdag gepresenteerd bij Inter Miami en vertelde op de persconferentie dat hij niet meer had verwacht ooit nog samen met boezemvriend Lionel Messi in een team te spelen.

“Ik had nooit gedacht dat we weer samen zouden spelen, omdat ik ervan uitging dat Leo zijn loopbaan bij Barcelona zou beëindigen. In 2018/19 wonnen we alles samen en dachten we bij Barcelona met pensioen te gaan. Maar eerst ging ik weg en daarna volgden de anderen." Met de anderen doelt Suárez op Jordi Alba en Sergio Busquets die momenteel ook bij Inter Miami spelen. “Weer samen zijn, zegt veel over onze vriendschap. We zullen proberen te genieten en te winnen, net als in Barcelona, omdat we allemaal hetzelfde competitieve DNA hebben", aldus Suárez op de persconferentie geciteerd door Miami Herald.

Suárez kwam dit jaar uit voor het Braziliaanse Grêmio. Daar scoorde de inmiddels 36-jarige spits 26 keer in 53 wedstrijden. Suárez droeg in het verleden ook de shirts van FC Groningen en Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.