Terug

Volg Vandaag Inside

Suárez niet onder de indruk: 'Luuk de Jong? Volgens Koeman is hij beter dan Neymar...'

Suárez niet onder de indruk: 'Luuk de Jong? Volgens Koeman is hij beter dan Neymar...'

7 okt 2021, 14:07

Het is duidelijk dat Luis Suárez het niet zo heeft met Ronald Koeman. Koeman had Suárez vorig jaar niet nodig, waarna de spits naar Atlético Madrid vertrok en kampioen van Spanje werd. In de Twitch-sessie van Gerard Romero, een journalist van het Catalaanse RAC1, sneert Suárez opnieuw naar Koeman.

Suárez blikte nog eens terug op het telefoontje van Koeman, waarin de trainer van Barça duidelijk maakte de spits niet nodig te hebben. 'Het telefoontje duurde veertig seconden. Het is niet netjes om een legende aan de kant te zetten', zei Suárez bij RAC1. 'Het ontbrak hem aan de persoonlijkheid om mij duidelijk uit te leggen of hij niet verder met mij wilde of dat de club niet verder met mij wilde.'

De Uruguayaanse spits heeft ook zijn bedenkingen over de transfer van Luuk de Jong naar Barcelona. 'Luuk de Jong? De trainer zei dat hij beter is dan Neymar, dus...', Koeman zei dat De Jong beter kan koppen dan Neymar. 'Misschien zoekt Koeman in januari wel een ervaren nummer negen', aldus Suárez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.