Terug

Volg Vandaag Inside

Suárez mist interlands Uruguay door blessure

Suárez mist interlands Uruguay door blessure

18 mrt 2019, 14:38

BARCELONA (ANP) - Luis Suárez heeft aan de met FC Barcelona gewonnen competitiewedstrijd tegen Real Betis (4-1) een enkelblessure overgehouden. Na onderzoek blijkt dat de Uruguayaanse aanvaller ongeveer tien tot vijftien dagen aan de kant staat. Hij mist daardoor de wedstrijden met Uruguay in het kader van de China Cup.

In de wedstrijd zondag, waarin Lionel Messi zijn 51e hattrick in zijn carrière maakte, scoorde Suárez ook. In de slotfase moest de Uruguayaan gewisseld worden vanwege zijn enkelkwetsuur.

De 32-jarige Suárez is mogelijk op tijd hersteld voor de volgende competitiewedstrijd van Barcelona tegen Espanyol op 30 maart.

Gastón Pereiro wordt komende week wel in China verwacht, waar hij met Uruguay meedoet aan het vriendschappelijk toernooi. Bondscoach Oscar Tabárez heeft de 23-jarige PSV'er opgenomen in zijn selectie. Pereiro speelde vijf interlands, waarin hij twee doelpunten maakte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.