Terug

Volg Vandaag Inside

Suarez: 'Mensen zitten niet op voetbal te wachten'

Suarez: 'Mensen zitten niet op voetbal te wachten'

22 mrt 2020, 10:25

Suarez heeft tegen het Spaanse Marca aangegeven dat voetbal nu niet het belangrijkst is, maar de gezondheid van de mensen. Volgens Suarez zitten mensen nu helemaal niet te wachten op voetbalwedstrijden.

'Ze wachten erop om hun huizen weer te kunnen verlaten, te kunnen genieten zonder angst, naar het park te kunnen gaan met hun kinderen en weer van het leven te kunnen genieten', zegt Suarez.

De coronacrisis heeft gevolgen voor de kans op speelminuten van Suarez. Voor de Uruguayaanse spits van Barcelona zou het in eerste instantie moeilijk worden om dit seizoen nog in actie te komen, maar door het uitstellen van de Spaanse competitie kan hij weer spelen als La Liga weer hervat wordt. 'Wanneer we weer gaan voetballen, kan ik weer spelen', geeft Suarez aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.