Terug

Volg Vandaag Inside

'Suarez is bijna rond met Juventus voor topsalaris, transfer aanstaande'

'Suarez is bijna rond met Juventus voor topsalaris, transfer aanstaande'

1 sep 2020, 18:15

Volgens La Gazetta dello Sport is Suarez bijna persoonlijk rond met Juventus. 'De Oude Dame' heeft een aanvalstrio met Ronaldo, Suarez en Dybala in gedachte. Volgens de krant is de Uruguayaan al aan zijn tweede gesprek in Turijn bezig en kan hij naar verluidt 10 miljoen per jaar gaan verdienen.

Eerder vandaag meldde het Spaanse Sport nog dat Ajax een tweede poging zou gaan wagen om Suarez te verleiden tot een terugkeer naar Amsterdam. Directeur Marc Overmars wil met het geld dat de club voor Donny van de Beek weer aankloppen bij de 33-jarige spits.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax op kan tegen de aanbieding van Juventus. Suarez heeft in Barcelona nog een contract voor een jaar, maar kan hoogstwaarschijnlijk transfervrij de overstap maken. De komende dagen wil de Uruguayaan zijn vertrek uit Catalonië officieel maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.