Terug

Volg Vandaag Inside

Suárez geniet van rentree op Anfield

Suárez geniet van rentree op Anfield

6 mei 2019, 21:03

LIVERPOOL (ANP) - Luis Suárez weet als geen ander wat FC Barcelona dinsdag bij Liverpool in de halve finales van de Champions League te wachten staat. ,,Het is moeilijk om in een stadion te spelen dat zoveel historie heeft'', zei de Uruguayaanse aanvaller, die tussen 2011 en 2014 voor de 'Reds' uitkwam.

,,Anfield is echt heel speciaal. Vanaf de eerste seconde zal Liverpool met veel intensiteit en enthousiasme spelen. We zullen daarnaast moeten oppassen voor hun lengte. Dat kan voor ons heel gevaarlijk zijn'', doelde hij onder meer op de kopkracht van verdediger Virgil van Dijk.

Suárez (ex-FC Groningen en ex-Ajax) heeft naar eigen zeggen mooie herinneringen overgehouden aan zijn tijd in Liverpool. ,,Het is voor mij heel erg leuk om hier nu weer terug te zijn. Dankzij Liverpool heb ik op Anfield prachtige momenten beleefd.''

Suárez (32) opende vorige week in de thuiswedstrijd tegen Liverpool (3-0) op zeer fraaie wijze de score. ,,We komen naar Anfield met een goede uitslag op zak, maar we zullen heel waakzaam moeten zijn. We moeten Liverpool met veel respect bestrijden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.