Terug

Volg Vandaag Inside

Stuttgart tot winterstop zonder Pavard

Stuttgart tot winterstop zonder Pavard

10 dec 2018, 14:10

STUTTGART (ANP) - De Duitse voetbalclub VfB Stuttgart kan tot aan de winterstop geen beroep meer doen op wereldkampioen Benjamin Pavard. De Franse verdediger heeft een gescheurde hamstring opgelopen in de verloren uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach (3-0). Pavard blesseerde zich toen hij in de slotfase de bal ongelukkig in eigen doel werkte.

De 22-jarige Fransman staat zo'n zes weken aan de kant en moet zich dus al gaan richten op de tweede seizoenshelft. Stuttgart speelt dit kalenderjaar nog drie duels. Met elf punten staat de club op de zestiende plaats in de Bundesliga, met alleen Hannover 96 (tien punten) en Fortuna Düsseldorf (negen) onder zich.

Pavard was de vaste rechtsback in het Franse elftal dat afgelopen zomer de wereldtitel veroverde. Hij scoorde met een fraaie knal in de achtste finale tegen Argentinië (4-3). Dat doelpunt werd gekozen tot de mooiste van het toernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.