Terug

Volg Vandaag Inside

Beerens krijgt nieuwe kans bij Vitesse

Beerens krijgt nieuwe kans bij Vitesse

2 jan 2020, 18:23

Roy Beerens krijgt onder de nieuwe hoofdtrainer Edward Sturing weer een kans bij Vitesse. De 32-jarige vleugelspits gaat met de Arnhemmers mee op trainingskamp naar Portugal. Onder de vorige trainer Leonid Sloetski, die eind november opstapte, maakte Beerens geen deel uit van de selectie.

Beerens kreeg afgelopen zomer van de Rus te horen dat hij op zoek moest gaan naar een andere club. De tweevoudig international van Oranje mocht zelfs niet meer meetrainen met de hoofdmacht. Beerens hoopte op een buitenlands avontuur, maar dat kwam er niet. Nu Sloetski is opgestapt en Sturing de rest van het seizoen de hoofdtrainer is, krijgt de vleugelspits een nieuwe kans. Hij behoort tot de selectie van 26 spelers, onder wie vier debutanten, die zich in de Portugese kustplaats Alcantarilha gaat voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Vitesse, de huidige nummer 6 van de eredivisie, speelt in de Algarve oefenwedstrijden tegen FC Servette (7 januari) en MSV Duisburg (11 januari). De geel-zwarte formatie hervat het seizoen op 18 januari tegen Fortuna Sittard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.