Terug

Volg Vandaag Inside

Sturaro definitief van Juventus naar Genoa

Sturaro definitief van Juventus naar Genoa

6 feb 2019, 15:54

TURIJN (ANP) - Stefano Sturaro is officieel speler van Genoa. De 25-jarige middenvelder werd door Genoa op 24 januari op huurbasis gehaald van Juventus. Twee weken later, zonder dat de Italiaan een minuut heeft gespeeld voor de club uit Genua, meldt Juventus dat Genoa de speler definitief overneemt voor 16,5 miljoen euro.

Sturaro speelde sinds 2014 voor Juventus, nadat hij zijn jeugdopleiding bij Genoa had doorlopen en daar zijn debuut had gemaakt in het Italiaanse profvoetbal. De middenvelder groeide in Turijn uit tot international en maakte deel uit van de Italiaanse selectie op het EK van 2016.

Sturaro werd dit seizoen uitgeleend aan Sporting Portugal waar hij geen wedstrijd speelde. In de winter besloot hij bij zijn oude club Genoa terug te keren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.