Terug

Volg Vandaag Inside

Stuivenberg assistent-trainer bij Arsenal

Stuivenberg assistent-trainer bij Arsenal

24 dec 2019, 22:31

Albert Stuivenberg treedt in dienst van Arsenal als assistent van de nieuwe hoofdtrainer Mikel Arteta. De 49-jarige Stuivenberg was al werkzaam bij de nationale ploeg van Wales als assistent van Ryan Giggs en hij blijft die functie bekleden tot en met het EK van 2020.

Stuivenberg was van 2014 tot 2016 ook al werkzaam in de Premier League, destijds als assistent van Louis van Gaal bij Manchester United. Daarna was de Nederlandse coach kortstondig trainer van het Belgische Genk.

Arteta krijgt bij Arsenal ook assistentie van Freddie Ljungberg, die na het ontslag van Unai Emery optrad als interim-trainer. De Engelsman Steve Round werd ook als assistent aan de trainersstaf toegevoegd.

Arsenal staat 11e in de Premier League met vijf overwinningen in achttien duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.