Terug

Volg Vandaag Inside

Studio Voetbal-presentator Sjoerd van Ramshorst vanavond kandidaat in muziekshow

Studio Voetbal-presentator Sjoerd van Ramshorst vanavond kandidaat in muziekshow

8 juli 2022, 19:10

Sjoerd van Ramshorst maakt vrijdagavond een uitstapje naar een commerciële zender. De NOS Studio Voetbal-presentator is namelijk één van de kandidaten in het SBS6-programma I Want Your Song.

In elke aflevering van I Want Your Song - dat wordt gepresenteerd door Snelle - staat er een bekende artiest centraal. Voor elke artiest komen er vijf songwriters naar de studio. Eén voor één pitchen ze, onder begeleiding van de live band, hun lied aan de artiest en het publiek. De winnaar ziet zijn of haar lied bekroond worden met een videoclip en een officiële lancering

Van Ramshorst heeft een nummer geschreven voor Gerard Joling, maar zal zelf niet optreden. De presentator heeft Danilo Kuiters - die eerder meedeed aan The Voice of Holland - ingeschakeld om het liedje te zingen. 

Of het nummer van Van Ramshorst wordt gekozen, zie je vrijdag vanaf 20:30 uur op SBS6. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.